Photobucket
CARI MASA DEPAN BUKAN CINTA
SEBAB MASA DEPAN TUNGGU WA.
BLOG NI NAMA DIA, MAMAT.
 Maknyah

Followers

Tuesday, May 24, 2011

Kem Motivasi Sukma,






Ini budak fencing <3

Kitaorang kayak beb. Masuk air. Yang pasti, gua jerit gua takut hanyut haha.


Err, jurulatih kayak seksi. Geli.


Jam merah tuu sumpah ayu. Haha, perempuan rupanya xD

Persembahan kumpulan. Persembahan ustaz tuu paling best. Juri cakap dia boleh masuk rajalawak haha. Siott je mamat tuu explain bagai.




Perbincangan team. Time supper. Kak syikin datang bagi support. Sumpah best. Semua semangat beb. Lantak lah kita kena kena jumpa team KL sekali pun, tak mustahil kann? Yeahh, itu cakap kak syikin.


Budak yang tak turun senaman pagi haha. Aku kena juga kau tahu. Bangun lambat. Sumpah pergi sana kena push up 15 dengan star jump 15 haha.



Penyerahan bendera Perlis untuk kontinjen.


This is Perlis team. Semangat untuk berjaya kan kan?


Disebelah kiri tuu Tambi <3 dan disebelah kanan itu Keling <3


Heyy biebot! Ni muka studyyy addmath. Time balik semua dah balik ke rumah masing-2 and leave me alone here. So, i do my own revision. Do addmath. Tak tipuuu. Rajin kann? :p Gambar atas tuu bukti haha.

Yeahh, kem yang paling best. Kem yang paling manis. Ehem ehem, ado lahh haaa. Heee, kembara-kembara, terima kasih taww? Atoto comeynyaa hihi xD Hari second ada explorace and lari-lari cari klu jumpa Kak sorang ni. Cakap dekat dia, 'kakkkk, penat hm' And kak tuu cakap kann, 'ololoo, kesiannya. hihi cayokk!' Perghh, hilang penat haha. Takde lahh, kak tuu comey. Suka tengok cara dia. Kay, setakat itu je. Bye blogger.

1 comment: